Reteaua terorista Stat Islamic a difuzat o inregistrare video in care ii ameninta cu moartea pe Mark Zuckerberg, fondatorul retelei de socializare online Facebook, si pe Jack Dorsey, fondatorul platformei de microblogging Twitter, acuzati de inchiderea conturilor grupurilor islamiste.
In inregistrarea video difuzata de teroristi, preluata de site-ul Vocativ, apar fotografii cu Mark Zuckerberg si Jack Dorsey care au gauri de gloante.

"Afirmati zilnic ca suspendati conturile noastre online, iar noi va intrebam: asta este tot ce puteti face? Daca ne inchideti un cont, deschidem alte zece; in curand, numele voastre vor fi sterse, dupa ce va distrugem companiile, cu ajutorul lui Allah; stiti bine ca ceea ce spunem este adevarat", a avertizat un membru al retelei teroriste Stat Islamic.

Dupa atentatele comise in noiembrie 2015 la Paris, soldate cu 130 de morti si revendicate de reteaua terorista Stat Islamic, Facebook a anuntat inchiderea a 78 de profiluri fundamentaliste islamice, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.