Parlamentul german dezbate noi masuri menite sa accelereze gestionarea valului de migranti si reducerea numarului acestora, dar si un pachet legislativ care sa faciliteze expulzarea migrantilor care comit infractiuni, relateaza AP in pagina electronica.
Cabinetul cancelarului Angela Merkel a adoptat deja intregul pachet de masuri, care urmeaza sa fie adoptat de Legislativ fara probleme joi.

Autoritatile vor sa foloseasca centre speciale in vederea trierii rapide a migrantilor care au putine sanse sa primeasca azil.

Ele vor sa amendeze legislatia astfel incat inclusiv o pedeapsa cu suspendare sa conduca la deportare in cazul in care persoana respectiva este condamnata pentru infractiuni precum agresiuni fizice, agresiuni sexuale, furt cu violenta si furt repetat din magazine, scrie MEDIAFAX.

Aceste modificari au fost propuse in urma unui val de furturi si agresiuni asupra unor femei la Koln, de Revelion, de comiterea carora sunt suspectati in special straini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.