Un barbat ranit saptamana trecuta la Ankara, intr-un atentat sinucigas cu masina-capcana, a murit din cauza ranilor, bilatul atacului crescand astfel la 29 de morti, a anuntat Ministerul turc al Sanatatii.
Barbatul, in varsta de 66 de ani, a murit marti, la spital, a precizat ministerul. Alte zece persoane ranite in atac sunt internate in continuare in spitale si primesc ingrijiri, a adaugat ministerul. Tot marti, politia a retinut alte trei persoane pe care le suspecteaza ca sunt implicate in atac, potrivit agentiei Anadolu, citata de MEDIAFAX. Alte 14 persoane au fost inculpate, in weekend, in legatura cu acest atentat.

O grupare kurda din Turcia a revendicat atacul de la 17 februarie, care a vizat autobuze la bordul carora se aflau militari. Insa Guvernul afirma ca detine probe potrivit carora o militie kurda siriana, sustinuta de americani, a comis acest atac, in colaborare cu etnici kurzi turci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.