Circa 3.000 de cupluri din 62 de tari s-au casatorit in cadrul unei ceremonii in masa organizate in Coreea de Sud, alte 12.000 de cupluri, din intreaga lume, participand la eveniment prin conexiuni online, informeaza site-ul agentiei Reuters.

Casatoriile in masa au avut loc in Gapyeong, la periferia orasului Seul.

Circa 3.000 de cupluri, venite din 62 de tari, s-au casatorit in acelasi timp, in cadrul unui eveniment organizat de secta care se autointituleaza "Biserica Unificarii", fondata de pastorul Sun Myung Moon, care milita pentru unirea celor doua Corei.

Alte 12.000 de cupluri din intreaga lume au participat la ceremonie prin conexiuni online. Moon, un activist politic si religios decedat in 2012 la varsta de 92 de ani, obisnuia sa organizeze casatorii in masa incepand din anii 1960. Ceremoniile de sambata au fost oficiate de sotia sa, Hak Ja Han Moon, in Complexul pentru Pace CheongShim, situat in Gapyeong, la 60 de kilometri nord-est de orasul Seul, scrie MEDIAFAX.

Sursa video: YouTube/ The Star Online


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.