Cel putin 18 persoane au murit, iar alte 45 au fost ranite in atentatul comis miercuri seara in centrul orasului turc Ankara, anunta guvernatorul metropolei, Mehmet Kiliclar.

"Cel putin 18 persoane au murit, iar alte 45 au fost ranite in atentat", a declarat Mehmet Kiliclar. Bilantul prezentat anterior de autoritatile turce era de cinci morti si zece raniti. Explozia produsa miercuri seara in orasul turc Ankara a vizat autocare militare care erau oprite la un semafor, a anuntat armata turca, potrivit MEDIAFAX.


Un vehicul incarcat cu explozibil s-a apropiat de autocare militare oprite la un semafor, in centrul orasului Ankara. Atentatul a avut loc in apropierea sediului Statului Major general al armatei turce, nu departe de Guvernul si Parlamentul Turciei.

Armata turca nu a precizat cati militari se aflau in autocarele vizate. Un nor mare de fum poate fi observat in urma exploziei, care ar putea fi opera retelei teroriste Stat Islamic sau a Partidului Muncitorilor din Kurdistan (PKK).

"Incercam sa aflam detalii despre cauzele exploziei", a declarat premierul Turciei, Ahmet Davutoglu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.