Mai multi indivizi inarmati au atacat si au jefuit un cazino din orasul Aix-en-Provence, sudul Frantei, in cursul noptii de vineri spre sambata, iar aproximativ 15 persoane au fost ranite usor.

In jurul orei locale 02.00 (03.00 - ora Romaniei), mai multi barbati inarmati au patruns in cladirea cazinoului Pasino, din sudul orasului si au deschis focul, fara insa a se inregistra victime.

Din cauza panicii create, 15 persoane s-au ales cu rani usoare, a precizat un purtator de cuvant al serviciului de pompieri din departamentul Bouches-du-Rhone. Barbatii au reusit sa fuga cu banii, fiind cautati de autoritati. Nu se stie exact cati barbati au participat la jaful armat, informeaza MEDIAFAX.

Cazinoul Pasino din Aix-en-Provence a mai fost jefuit de doua ori in 2011. Un comando armat a extras o suma de 100.000 de euro in cateva minute in aprilie 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.