ADN-ul lui Salah Abdeslam, un presupus membru al comandourilor care au comis atacurile din noiembrie, nu a fost descoperit pe centura exploziva gasita in sudul Parisului, ceea ce nu inseamna, insa, ca nu a purtat-o, a declarat vineri o sursa apropiata anchetei.

Sursa a confirmat pentru AFP o informatie BFMTV potrivit careia ADN-ul celui mai cautat om din Europa nu a fost gasit pe aceasta centura. Insa "nu trebuie sa se traga vreo concluzie", a declarat aceasta sursa, adaugand ca acest lucru nu inseamna ca Abdeslam nu a purtat centura.

Aceasta centura exploziva a fost gasita la Montrouge, la periferie, in sudul Parisului, nu departe de locul unde - imediat dupa atacuri, in noaptea de 13 spre 14 noiembrie - a fost localizat telefonul mobil al lui Salah Abdeslam, informeaza MEDIAFAX.

Potrivit anchetatorilor, dupa ce a trimis atacatori sinucigasi la Stade de France si dupa ce poate ca a renuntat la un atentat in arondismentul al XVIII-lea, Salah Abdeslam, in varsta de 26 de ani, a luat metroul. El a petrecut noaptea in sectorul Montrouge-Chatillon-Bagneux, de unde a sunat-o pe vara sa, pentru a-i cere ajutorul, dupa ce i-a spus ca are probleme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.