Guvernul Emiratelor Arabe Unite a dispus infiintarea unui Minister al Fericirii, a anuntat premierul Mohammed bin Rashid Al Maktum, citat de site-ul publicatiei Khaleej Times.

"Ministrul Fericirii va avea sarcina de a alinia politicile guvernamentale in sensul atingerii binelui social si satisfactiei", a declarat premierul Emirarelor Arabe Unite.

In plus, Rashid Al Maktum a dispus crearea unui Minister al Tolerantei. "Toleranta trebuie sa devina o valoare fundamentala in Emiratele Arabe Unite", a adaugat seful Guvernului.

Rashid Al Maktum a facut aceste declaratii la finalul Summitului Global privind Guvernarea, explicand ca decizia de creare a noilor ministere a fost aprobata de printul Mohammed bin Zayed Al Nahyan, scrie MEDIAFAX.

"Guvernele trebuie sa fie flexibile. Nu avem nevoie pur si simplu de noi ministere, ci de noi ministere capabile sa genereze schimbare", a explicat premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.