Un leopard care intrase in incinta unei scoli din orasul indian Bangalore a ranit sase angajati care incercau sa il prinda, incercarile de capturare si atacurile animalului fiind surprinse de camerele de luate vederi.

Eforturile de prindere a leopardului au durat zece ore, iar la final animalul salbatic a fost tranchilizat si eliberat in padure. Leopardul in varsta de opt ani intrase in curtea scolii internationale Vibgyor, situata in zona Kundalahalli din Bangalore. Sistemul video de supraveghere din scoala a surprins tentativele angajatilor scolii de a prinde animalul salbatic, dar si atacurile violente ale animalului.

Cei sase angajati au fost muscati de mai multe ori de leopard, dar nicunul nu a suferit rani grave. Tranchilizantele si-au facut efectul abia dupa zece ore, iar animalul a fost eliberat in padure. "A fost o lupta indelungata pentru prinderea leopardului. Desi fusese injectat cu tranchilizante puternice, a putut fi prins abia dupa ce acestea si-au facut efectul", a declarat un oficial din cadrul Politiei locale, potrivit MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.