Actorul italian Raphael Schumacher, care s-a strangulat, la un teatru din Italia, in timp ce interpreta un personaj care se spanzura, a fost declarat mort din punct de vedere clinic.

Raphael Schumacher, in varsta de 27 de ani, care a intrat in coma dupa ce s-a strangulat pe scena Teatrului Lux, s-a aflat in ultimele zilele in stare grava si nu a raspuns la tratament. Totodata, potrivit doctorilor italieni, acesta ar fi suferit leziuni ireversibile ale creierului. Dupa o procedura de sase ore, realizata joi pentru a declara moartea cerebrala a actorului, reprezentantii spitalului in care acesta se afla internat au remis o declaratie de presa. Familia si procurorul de caz au fost de acord cu donarea organelor actorului, au spus reprezentantii spitalului, care urmeaza sa realizeze aceasta procedura chirurgicala, informeaza MEDIAFAX.

Conform Pisa Today, in urma investigatiei deschise de anchetatori s-a dovedit ca in acest caz a fost vorba despre un accident. Incidentul a avut loc in cursul noptii de sambata spre duminica in Teatrul Lux, situat in centrul vechi al orasului italian Pisa. O serie de sase spectacole erau programate incepand de sambata seara pana duminica in zori, in cadrul unui eveniment teatral intitulat "Miraje. O noapte Lux".

In timpul celui de-al doilea spectacol, aflat in curs la ora 00.30, actorul Raphael Schumacher interpreta rolul unui personaj care se spanzura. O spectatoare absolventa de medicina a observat ca ceva era in neregula cu actorul, care parea intr-adevar ca se sufoca. Spectatoarea s-a ridicat in picioare in timpul spectacolului si a strigat: "Omul acela moare cu adevarat".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.