O explozie provocata de o grenada a avut loc, in cursul noptii de duminica spre luni, pe o terasa a casei guvernatorului demisionar al Bancii Nationale din R.Moldova, Dorin Dragutanu, dar nicio persoana nu a fost ranita, anunta autoritatile moldovene, citate de site-ul Unimedia.
Un individ ramas neidentificat a aruncat, in jurul orei 3.00 (3.00, ora Romaniei), o grenada in curtea casei guvernatorului BNM, situata in zona Roguleni, in centrul Chisinaului. Dispozitivul militar a explodat in balconul vilei guvernatorului Dorin Dragutanu, a declarat seful interimar al Inspectoratului General de Politie, Gheorghe Cavcaliuc.

Deflagratia a provocat daune materiale, dar nu s-a soldat cu victime. Incidentul este cercetat de politia din Chisinau. Dorin Dragutanu, aflat la conducerea BNM din 2009, a demisionat in septembrie 2015, pe fondul scandalului financiar din Republica Moldova, dar este inca in functie pana cand Parlamentul va desemna un nou guvernator al BNM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.