Corpurile a sase imigranti, printre care si cel al unui copil, au fost descoperite, miercuri, de autoritatile grecesti in apropiere de insula Kos, in incercarea de a traversa Mediterana dinspre Turcia, informeaza publicatia Le Figaro.

Vasul pe care se aflau imigrantii s-a rasturnat, fiind lansata o operatiune de cautare a celor disparuti in naufragiu. Potrivit singurului supravietuitor, trei persoane ar fi date disparute.

Barbatul a reusit sa inoate pana in apropiere de insula Kos, pana la un banc de nisip, de unde a fost reperat de paza de coasta din Grecia, scrie MEDIAFAX.

Saptamana trecuta, tot in apropiere de insula Kos, 45 de persoane s-au inecat, majoritatea copii.

In pofida conditiilor meterologice nefavorabile, imigrantii continua sa vina in Europa, traversand Mediterana, majoritatea dinspre Turcia spre Grecia. Potrivit Organizatiei Internationale pentru Migrare, circa 36.000 de imigranti au fost inregistrati in insulele grecesti de la inceputul anului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.