Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a denuntat agresiunile "dezgustatoare" care au vizat zeci de femei din orasele Koln, Hamburg si Stuttgart, promitand pedepsirea autorilor, indiferent de orginea acestora, relateaza Deutsche Welle.

"Este vorba de un caz revoltator", a declarat Angela Merkel.

"Autorii acestor dezgustatoare agresiuni cu caracter sexual trebuie pedepsiti", a subliniat Merkel.

Angela Merkel a sunat-o pe Henriette Reker, primarul orasului Koln, cerandu-i "actiuni urgente pentru gasirea autorilor atacurilor si pedepsirea acestora, indiferent de orgine".

Agresiunile impotriva femeilor comise in orasul german Koln de Revelion par sa fi fost organizate de o grupare infractionala, fiind identificati suspecti arabi si nord-africani, anunta ministrul de Interne al landului Rhenania de Nord-Westphalia, scrie MEDIAFAX.

Circa 90 de femei au reclamat ca au fost talharite, amenintate si agresate sexual, de Revelion, in centrul orasului Koln, de zeci de barbati, unii in stare de ebrietate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.