Corpurile a cel putin 21 de imigranti, printre care si cele apartinand a trei copii, au fost aduse pe tarmul vestic al Turciei, dupa ce s-au inecat in Marea Egee in incercarea de a ajunge in Grecia, informeaza agentia de presa Reuters.

Corpurile a 11 imigranti au fost descoperite marti, pe tarmul localitatii Ayvalik, din vestul Turciei, de unde multi refugiati se imbarca pentru a ajunge pe una dintre insulele Greciei.

Imigrantii incercau sa ajunga in insula Lesbos din Grecia, cand barca in care se aflau s-a rasturnat din cauza unei furtuni pe mare, in cursul noptii de luni spre marti.

Corpurile au inceput sa fie aduse la mal in primele ore ale diminetii, 11 fiind descoperite pe o plaja din Ayvalik, iar 10 pe tarmul orasului Dikili, scrie MEDIAFAX. Un reprezentant al pazei de coasta a precizat ca trei nave si un elicopter au fost trimise intr-o operatiune de cautare pentru a salva posibilii supravietuitori.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.