Un atacator sinucigas a detonat explozibilul pe care il avea asupra sa pe un drum din apropierea aeroportului din Kabul, provocand moartea a numeroase persoane, au declarat luni dimineata oficiali din capitala afgana, citati de Reuters in pagina online.

Un ofiter de politie din zona a declarat ca un atacator sinucigas a mers catre un camion si a detonat explozibilul pe care il avea asupra sa, omorand si ranind numeroase persoane, scrie MEDIAFAX.

Purtatorul de cuvant al Ministerului de Interne, Najib Danish, a declarat ca anchetatorii au ajuns la locul atentatului.

Atacul sinucigas din apropierea aeroportului din Kabul a avut loc dupa o sere de atentate revendicate luna aceasta de talibani, inclusiv un asalt asupra unei case de oaspeti a ambasadei Spaniei din Kabul si un atac sinucigas in apropierea bazei aeriene din Bagram, soldat cu moartea a sase militari americani saptamana trecuta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.