Chestorul de politie Bogdan Despescu, inspector sef al IPJ Constanta, este de joi noul sef al Politiei Romane, fiind numit la propunerea ministrului Afacerilor Interne, Petre Toba, care a condus IGPR pana in noiembrie.

Decizia primului-ministru privind numirea chestorului de politie Bogdan Despescu in functia de inspector general, cu rang de secretar de stat, al Inspectoratului General al Politiei Romane a fost publicata joi in Monitorul Oficial. Bogdan Despescu a fost propus in functia de inspector general al Politiei Romane de catre ministrul Petre Toba, care a condus IGPR din mai 2012 pana in 17 noiembrie, cand a fost investit in functia de ministru al Afacerilor Interne, scrie MEDIAFAX.

Noul inspector general al Politiei Romane a absolvit Academia de Politie "Alexandru Ioan Cuza" in anul 1995, ulterior ocupand diferite functii in inspectoratelor de politie ale judetelor Buzau, Prahova si Constanta. Din 20 iulie 2014, Bogdan Despescu a ocupat functia de inspector sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta.

Chestorul de politie Bogdan Despescu are 43 de ani, este casatorit si are un copil.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.