Premierul britanic David Cameron va face miercuri o vizita oficiala in Romania, urmand sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni si sa aiba discutii cu premierul Dacian Ciolos.

Potrivit surselor citate, premierul David Cameron va sosi miercuri la Bucuresti, intr-o vizita oficiala. Cameron se va intalni cu presedintele Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni, insa, cel putin deocamdata, nu au fost programate declaratii de presa ale celor doi demnitari.

De asemenea, David Cameron va merge la Palatul Victoria, unde va discuta cu premierul Dacian Ciolos. Potrivit surselor citate, un subiect care ar urma sa fie abordat in cadrul discutiilor este cel legat de criza migrantilor.

De altfel, vizita oficiala a premierului britanic are loc cu putin timp inaintea Consiliului European de iarna care are loc la Bruxelles, in perioada 17-18 decembrie, si in care se va discuta despre problema migrantilor. Saptamana trecuta, premierul britanic a facut o vizita si in Bulgaria.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.