Un show special in care presedintele american Barack Obama exploreaza teritoriile salbatice din Alaska, alaturi de expertul in supravietuire Bear Grylls, va avea premiera pe 17 decembrie in SUA, urmand sa fie difuzat ulterior la nivel international, potrivit realscreen.com.

Aceasta aparitie speciala a presedintelui Statelor Unite intr-un episod al emisiunii "Running Wild with Bear Grylls", difuzata in SUA, de televiziunea NBC, a fost anuntata la sfarsitul lunii august.

Potrivit realscreen.com, episodul va avea premiera la nivel international, la NBC, pe 17 decembrie.

Insa companiile Electus si Bear Grylls Ventures, producatorii acestui show, au anuntat ca au incheiat un contract pentru distributia, la nivel international, a show-ului cu presedintele Barack Obama si expertul in supravietuire Bear Grylls. Contractul de distributie a fost semnat cu Discovery Networks International, care acopera prin intermediul televiziunilor sale numeroase regiuni si teritorii la nivel mondial, inclusiv Europa Centrala si de Est, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, episodul cu Barack Obama si Bear Grylls va fi difuzat in Marea Britanie, la Channel 4, si in Franta, la televiziunea D8. Filmat in septembrie, acest show special ii prezinta pe presedintele SUA si pe Bear Grylls in timp ce exploreaza teritoriile salbatice din Alaska si observa schimbarile climatice din regiune. Programul "Running Wild with Bear Grylls" a fost lansat in SUA, la NBC, in iulie 2014, aflandu-se in prezent la cel de-al doilea sezon. Pana in prezent, in aceasta emisiune au aparut celebritati precum Kate Winslet, Kate Hudson, Zac Efron si Channing Tatum.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.