Zece persoane aflate la bordul unui elicopter de tip Mi-8, inclusiv angajati ai companiei petroliere de stat Rosneft, au murit dupa ce aparatul de zbor s-a prabusit joi in regiunea Krasnoiarsk, din Siberia, au anuntat procurorii regionali responsabili de transporturi, citati de Reuters online.

In total, la bordul elicopterului de aflau 25 de persoane, au anuntat procurorii pe site-ul lor zsproc.ru. Anterior, acestia afirmasera ca 15 dintre cele 26 de persoane de la bord au murit, dar informatiile au fost revizuite intre timp.

Elicopterul civil transporta muncitori la o uzina din Vankor, un camp petrolifer care apartine Rosneft, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat difuzat de Rosneft, la bordul elicopterului se aflau trei membri ai echipajului si 22 de pasageri. Compania a precizat ca zece persoane, inclusiv cei trei membri ai echipajului, au murit in urma prabusirii. "Cauzele incidentului sunt investigate", se mai arata in comunicatul Rosneft.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.