Un suspect arestat preventiv in cadrul operatiunilor antiteroriste din Belgia a fost inculpat pentru implicare in atentatele de la Paris, in care au fost ucise 130 de persoane, informeaza BBC News online.

Individul, al carui nume nu a fost inca dezvaluit, se numara printre cele cinci persoane retinute duminica. Doua dintre acestea au fost eliberate, restul fiind in continuare interogate, scrie MEDIAFAX.

"Un suspect a fost pus sub acuzare pentru participare la activitatile unui grup terorist si pentru atac terorist", a transmis luni seara Parchetul din Bruxelles. Este vorba de a patra persoana inculpata in Franta si Belgia pentru atentatele din 13-14 noiembrie.

Alte 15 persoane aduse pentru interogare au fost eliberate.

Autoritatile belgiene au luat masuri stricte de securitate in regiunea Bruxelles, pe fondul informatiilor privind prezenta in aceasta zona a islamistului Salah Abdeslam, unul dintre presupusii autori ai atacurilor de la Paris, in care au fost omorate 130 de persoane. Atentatele au fost revendicate de reteaua terorista Stat Islamic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.