Procurori germani au anuntat vineri ca au lansat o ancheta cu privire la informatii potrivit carora un barbat algerian a avertizat saptamana trecuta solicitanti sirieni de azil cu privire la iminenta atacurilor teroriste de la Paris, relateaza DPA in pagina electronica.
Politia a retinut sambata un barbat alegerian in varsta de 39 de ani, in urma unor informatii potrivit carora acesta le-a spus mai multor sirieni dintr-un centru pentru refugiati din localitatea Arnsberg ceea ce avea sa se intample in capitala Frantei - cu cateva zile inainte - de atacurile teroriste sangeroase de vinerea trecuta, a declarat un purtator de cuvant al politiei.

Cazul a fost preluat de catre procurori federali de la anchetatorii din Arnsberg, un orasel situat in apropiere de Karlsruhe, cu scopul de a stabili daca aceste informatii - potrivit carora algerianul avea cunostinta de atacuri inainte ca acestea sa aiba loc - sunt credibile, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.