Anchetatorii francezi detin o inregistrare video care sugereaza ca ar exista un al noualea participant la atentatele de vineri seara de la Paris, acesta fiind in prezent cautat de autoritati, relateaza Le Parisien in editia online.

Cel de-al noualea barbat ar fi facut parte, alaturi de fratii Abdeslam, din echipa care a atacat terasele unor cafenele si restaurante pariziene, scrie MEDIAFAX.

Brahim Abdeslam a detonat incarcatura exploziva pe care o avea asupra sa, la un restaurant de pe bulevardul Voltaire, fiind mort. El era insotit in momentul atacului de fratele sau, Salah Abdeslam, care este cautat de autoritati.

Potrivit inregistrarii video detinute de anchetatori, insa, un al treilea barbat facea parte din aceasta echipa. El ar putea fi in libertate, in cazul in care nu este chiar unul dintre cei doi presupusi complici retinuti in Belgia.

Imaginile arata ca trei persoane se aflau intr-un autoturism Seat in momentul atacului armat soldat cu cinci morti in fata cafenelei Bonne Biere. Autoturismul a fost gasit ulterior la Montreuil, la periferia Parisului, avand trei pusti kalasnikov la bord.

Cel putin 129 de persoane au fost ucise si alte cateva sute ranite, intr-o serie de atentate comise vineri seara in mai multe zone din Paris. Teroristi sinucigasi s-au aruncat in aer, vineri seara, in fata arenei "Stade de France" din Paris, in timpul unui meci de fotbal intre reprezentativele Frantei si Germaniei. In paralel, teroristii au deschis focul cu arme automate la restaurante si terase din zonele Bichat, Charonne si Bataclan, in centrul capitalei Frantei. Circa 85 de persoane au fost ucise in sala de concerte Bataclan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.