Universitatea Harvard, din Statele Unite, a fost vizata luni de o amenintare cu bomba, care in urma verificarilor s-a dovedit a fi falsa, relateaza Reuters in pagina electronica.

Institutia de invatamant a anuntat luni ca verificarile efectuate in patru cladiri din campus, vizate de o amenintare "neconfirmata" cu bomba, nu au dus la descoperirea niciunui dispozitiv exploziv, iar cladirile au fost redeschise.

"Nimic care sa confirme amenintarea trimisa pe email nu a fost gasit, iar investigatia privind sursa (amenintarii-n.r.) este in desfasurare", a precizat pe site-ul sau Universitatea Harvard, care se afla in Cambridge, Massachusetts, chiar in apropiere de Boston.

Trei cladiri cu sali de cursuri - Centrul de Stiinte si salile Sever si Emerson - si un camin, Thayer Hall, au fost vizate de amenintare, a adaugat Harvard.

Amenintarea a intervenit la trei zile dupa atentatele comise de persoane inarmate si atacatori sinucigasi la Paris, soldate cu cel putin 129 de morti, scrie MEDIAFAX.

Atacurile au fost revendicate de reteaua terorista Stat Islamic, care a amenintat ca va comite in tari europene si in Statele Unite atentate similare cu cele de la Paris.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.