Cel putin cinci persoane au murit si alte sapte au fost ranite, dupa ce un tren a deraiat in nordul orasului francez Strasbourg si a luat foc, informeaza site-ul publicatiei Le Figaro.

Un tren de mare viteza (TGV) a deraiat, sambata dupa-amiaza, in comuna Eckwersheim, in apropiere de Strasbourg, situat in nord-estul Frantei, declansandu-se un incendiu la bordul trenului. Echipele de salvare au sosit la fata locului.

Cel putin cinci persoane au murit. Incidentul a fost confirmat de reprezentantii companiei de transport din Franta, SNCF, fara a se oferi alte detalii despre incident.

Potrivit martorilor, trenul a deraiat pe un pod, apoi s-a prabusit in canalul Marne Rhin peste care trecea. Incidentul a avut loc la mai putin de 24 de ore de la comiterea atentatelor teroriste din Paris, soldate cu moartea a 129 de persoane si ranirea a aproximativ 300 de oameni, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.