Organizatia terorista Stat Islamic (SI) ameninta Rusia cu atacuri "in viitor" printr-o inregistrare video descoperita de o organizatie de monitorizare a activitatilor teroriste pe internet (SITE), informeaza site-ul publicatiei Le Figaro.

Centrul media Al Hayat, detinut de SI, a difuzat o inregistrare video in limba rusa in care organizatia terorista promite ca "in viitor, foarte curand, sangele va curge ca un ocean", sustine SITE, care a dezvaluit informatia joi.

Gruparea radicala Stat Islamic a amenintat deja Rusia si SUA cu atacuri impotriva celor doua tari ca urmare a campaniilor militare desfasurate de acestea ce vizeaza pozitiile SI in Siria, scrie MEDIAFAX.

Filiala egipteana a organizatiei teroriste a revendicat de mai multe ori doborarea avionului rus care s-a prabusit in Peninsula Sinai din Egipt la finalul lunii trecute, accident aviatic soldat cu moartea tuturor celor 224 de pasageri.

Serviciile internationale care investigheaza accidentul aviatic afirma ca ar fi fost provocat de o bomba aflata la bordul aeronavei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.