Posturi ruse de televiziune, in pofida faptului ca sunt controlate indeaproape de stat, au difuzat in mod accidental informatii militare clasificate, potrivit unei agentii ruse de presa.

"Anumite secrete au fost suprinse, intr-adevar, de camera de luat vederi. De aceea au fost sterse ulterior", a declarat miercuri pentru presa Dmitri Peskov, un purtator de cuvant al Kremlinului, citat de agentia Tass.

"Speram sa nu se repete", a spus Peskov. Purtatorul de cuvant a declarat ca nu stie daca s-au luat masuri pentru pedepsirea celor vinovati. "In viitor, vom lua cu siguranta masuri care sa impiedice ca acest lucru sa se repete", a spus el, potrivit MEDIAFAX.

Posturi nationale ruse de televiziune au difuzat marti secvente filmate la o prezentare a unui nou sistem de armament in cadrul unei reuniuni pe probleme de Aparare prezidate de catre presedintele rus Vladimir Putin, scrie Tass, fara sa ofere alte precizari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.