Guvernul ungar doreste sa introduca un serviciu de Internet de baza ieftin, sa reduca TVA-ul pentru serviciile de Internet la 18% si sa ofere conexiune la Internet fara fir (wifi) in toate orasele si satele, scrie cotidianul Magyar Idok in editia de miercuri citand surse, relateaza MTI.

In baza rezultatelor unei consultari publice cu privire la Internet si unor negocieri cu actori de pe piata, organisme reprezentative ale intereselor in domeniu si organizatii civile, Guvernul lucreaza la un proiect de lege privind "neutralitatea Internetului", scrie MEDIAFAX.

Cabinetul elaboreaza, de asemenea, la o strategie cuprinzatoare in domeniul educatiei publice digitale, potrivit Magyar Idok.

Autoritatile centrale elaboreaza totodata un program in vederea dezvoltarii retelelor wifi in toate institutiile de invatamant, la crearea unui sistem de protectie a minorilor pe Internet si la stimularea unor startup-uri unguresti in domeniu, mai scrie ziarul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.