Printul Charles a transmis, luni, un mesaj presedintelui Klaus Iohannis si premierului Victor Ponta, mostenitorul coroanei britanice spunand ca a fost ”profund socat” cand a aflat despre trageria din clubul Colectiv si ca gandurile si rugaciunile sale ”se indreapta catre poporul roman”.

"Am fost profund socat cand am aflat de teribila tragedie produsa, vineri, intr-un club de noapte din Bucuresti si vreau sa stiti cat de mult simt pentru toti romanii care i-au pierdut pe cei dragi in acel incendiu ingrozitor. Inima mea este alaturi si de cei aflati in spital si de familiile lor aflate alaturi si care asteapta cu neliniste. Gandurile si rugaciunile mele se indreapta catre poporul roman”, a scris Printul Charles, luni, intr-un mesaj postat pe Facebook, prin intermediul Fundatiei ”Printul de Wales Romania”.

Vineri seara, in clubul bucurestean Colectiv, 30 de persoane au murit, iar peste 180 au fost ranite, in urma unui incendiu declansat de la artificii aprinse in fata scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye Gravity. Un numar de 146 de raniti au fost internati in 12 spitale din Capitala, mai mult de jumatate dintre acestia fiind in stare grava sau critica, prognosticul medicilor in cazul acestora fiind foarte rezervat.

In prezent, in spitalele din Capitala, mai sunt internati aproximativ 130 de raniti.In prezent, in spitalele din Capitala, mai sunt internati aproximativ 130 de raniti, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.