Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a ironizat, vineri, criza politica din Republica Moldova, notand ca nici macar nu a avut timp sa cunoasca echipa premierului Valeriu Strelet, demisa joi prin motiune de cenzura.

"A cazut iarasi Guvernul din Republica Moldova... Nici macar nu mai am timp sa ii cunosc" (pe membrii guvernelor moldovene), a transmis Rogozin prin contul sau de Twitter.

Guvernul proeuropean din Republica Moldova, condus de premierul Valeriu Strelet, a fost demis joi, printr-o motiune de cenzura, scrie MEDIAFAX.

Motiunea de cenzura la adresa Guvernului Valeriu Strelet, care era sustinut in Parlament de Alianta pentru Integrare Europeana - formata din Partidul Liberal-Democrat (PLDM), Partidul Democrat (PD) si Partidul Liberal (PL) -, a fost depusa de Partidul Socialistilor (PSRM) si de Partidul Comunistilor (PCRM). Guvernul premierului Valeriu Strelet incepuse mandatul pe 30 iulie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.