Mai multe imobile s-au prabusit in urma unei explozii masive, provocata de o scurgere de gaz, produsa luni in orasul Rio de Janeiro, situat in sud-estul Braziliei, anunta autoritatile locale, precizand ca zece persoane au fost ranite, informeaza Fox News.

Potrivit autoritatilor braziliene, explozia a avut loc intr-o pizzerie, afectand circa 40 de cladiri din vecinatate. Unele cladiri - case si imobile de birouri - s-au prabusit in urma deflagratiei cauzate cel mai probabil de o scurgere de gaze, scrie MEDIAFAX.

Cel putin zece persoane, inclusiv un copil, au fost ranite in urma incidentului produs la Pizzeria Dell'Arco. Geamurile cladirilor situate pe o raza de 100 de metri in jurul restaurantului s-au spart din cauza exploziei masive.

Autoritatile au anuntat ca opt persoane, inclusiv un copil, au fost scoase de sub daramaturi, dar niciuna nu este in stare grava.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.