Un serif adjunct a fost impuscat mortal, duminica, la un spital din statul american Minnesota, dupa ce suspectul pe care il pazea i-a luat arma si a deschis focul, relateaza CNN.

Seriful adjunct Steven Sandberg, in varsta de 60 de ani, din comitatul Aitkin, a murit in urma unei altercatii la spitalul din orasul St. Cloud, au precizat oficialii locali, intr-un comunicat.

Barbatul pe care il pazea, Danny Hammond, in varsta de 50 de ani, primise ingrijiri medicale la spitalul St. Cloud, dupa o disputa domestica, potrivit postului WCCO, afiliat CNN. Suspectul "a preluat controlul asupra armei lui Sandberg si l-a impuscat", au precizat autoritatile din Minnesota.

Hammond a murit ulterior la spital, dupa ce un paznic a folosit un pistol cu electrosocuri Taser impotriva sa, scrie MEDIAFAX. Sandberg a lucrat 24 de ani in cadrul Biroului serifului, era casatorit si avea o fiica, a declarat seriful comitatului Aitkin, Scott Turner.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.