Joaquin "El Chapo" Guzman, celebrul lider interlop mexican dat in urmarire dupa evadare, a fost ranit in cursul unei operatiuni a politiei care avea rolul arestarii sale, anunta surse oficiale citate de BBC News online.

Operatiunea politiei a avut loc vineri in nord-vestul Mexicului, iar Joaquin Guzman (alias "El Chapo") a reusit sa scape la limita.

Potrivit politistilor implicati in operatiune, celebrul interlop, liderul cartelului Sinaloa, a suferit rani la fata si la picioare. Joaquin Guzman a evadat in iulie dintr-o inchisoare de maxima securitate din Mexic, el fugind printr-un tunel sapat de membrii cartelului pe care il conduce. Evadarea celebrului lider interlop l-a pus intr-o situatie nefavorabila pe presedintele Mexicului, Enrique Pena Nieto.

Guvernul Mexicului a explicat ca actiunile de capturare a evadatului s-au concentrat in ultimele zile in zone din nord-vestul tarii. "Ca rezultat al operatiunilor, in incercarea de a evita capturarea, fugarul a trecut la actiuni riscante, el suferind rani la fata si la un picior", a comunicat Guvernul mexican.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.