Optsprezece persoane au fost ranite marti, dintre care sase grav, intr-un atac armat si prin injunghiere, la bordul unui autobuz, la Ierusalim, anunta serviciul israelian de ambulanta, relateaza BBC News online.

Politia a anuntat ca ofiteri care au sosit la fata locului au gasit doi atacatori in autobuz. Acestia au fost "impuscati si neutralizati".

Intr-un atac separat, tot la Ierusalim, un barbat a injunghiat, cu un cutit, trei persoane, intr-o statie de autobuz, potrivit politiei. Atacatorul a fost impuscat de catre politisti.

Numerosi israelieni au fost injunghiati de catre palestinieni in ultimele doua saptamani. De asemenea, un palestinian a injunghiat un barbat israelian, pe care l-a ranit usor, intr-o statie de autobuz la Raanana, la nord de Tel Aviv, a anuntat politia.

Atacatorul a fost prins si batut in mod repetat de catre trecatori, la fata locului.

Tensiunile dintre israelieni si palestinieni au escaladat incepand de luna trecuta, alimentate de confruntari intr-o zona "fierbinte", la un loc sacru, in Cisiordania, de-a lungul intregii frontiere cu Fasia Gaza si de un val de injunghieri, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.