Politia ungara a depistat 217.382 de imigranti care au patruns ilegal in Ungaria de la inceputul anului si pana duminica dimineata, a anuntat duminica politia.
Potrivit site-ului politiei, 201.335 de imigranti au fost prinsi la granita cu Serbia si 15.833 la frontiera cu Croatia. In cursul zilei de sambata, 166 de imigranti au fost prinsi la granita sarba si 4.740 au sosit la frontiera croata. Pana duminica dimineata, alti 105 imigranti au sosit la frontiera sarba si 3.100 la granita croata.

De la intrarea in vigoare a noilor masuri mai dure, la 15 septembrie, 140 de imigranti au fost vizati de proceduri penale, precizeaza comunicatul de pe site-ul politiei. In incercarea de a opri fluxul de imigranti clandestini, autoritatile ungare au construit garduri de sarma ghimpata pe segmente ale frontierelor cu Serbia si Croatia, atragandu-si critici la nivel international, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.