Imigrantii extracomunitari sunt indusi in eroare de politicieni europeni care traiesc intr-o "lume a viselor", afirma premierul Ungariei, Viktor Orban, avertizand ca unii politicieni europeni nu constientizeaza riscurile la adresa identitatii Europei reprezentate de migratie, relateaza MTI.

"Liderii europeni traiesc intr-o lume a viselor, nu constientizeaza riscurile; daca permit venirea tuturor aici, Europa va disparea", a declarat Orban intr-un interviu acordat revistei germane Bild.

"Imigrantii sunt inselati atat de traficanti, cat si de politicienii germani care le promit vieti mai bune si dreptul de sedere chiar si dupa restabilirea pacii in tarile lor. Mierea pentru care merg in Germania se va dovedi curand mai putin dulce decat sperau. Nivelul de trai este determinat de performante, nu de nevoi", a spus premierul Ungariei, scrie MEDIAFAX.

"Decizia Germaniei de a permite intrarea libera a imigrantilor a generat o revolta a acestora in Ungaria. Pana la aceasta decizie, autoritatile ungare aveau situatia sub control, dar anuntul Berlinului a creat haos", a subliniat Orban.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.