Opt persoane, intre care si doi copii, au murit intr-un incendiu izbucnit miercuri dimineata intr-un imobil de locuinte de pe strada Myrha din Paris, relateaza Le Monde in editia electronica.

Potrivit pompierilor, opt persoane au murit in incendiu, printre care si doi copii, iar alte patru persoane au fost ranite, intre care se aflau, de asemenea, doi copii.

Incendiul a izbucnit la parterul cladirii, dupa care s-a extins pe casa scarilor. Cel putin 100 de pompieri au fost mobilizati pentru stingerea flacarilor, iar in prezent incendiul este sub control. Un pompier a declarat pentru postul de radio Europe 1 ca focul se intindea pe sase etaje atunci cand au sosit echipele de interventie.

Ministrul de Interne, Bernard Cazeneuve, primarul Parisului, Anne Hidalgo, si prefectul politiei, Michel Cadot, au sosit la locul incendiului. Potrivit ministrului, "este prea devreme pentru a determina cauzele acestei drame". Parchetul din Paris a incredintat brigazii criminalistice a politiei judiciare ancheta in acest caz, scrie MEDIAFAX.

Anne Hidalgo a afirmat ca "aproximativ 15 locuinte au fost afectate" de flacari, subliniind ca "imobilul privat era in stare buna".

Autoritatile au pus la dispozitia locuitorilor imobilului solutii temporare de cazare, a declarat pentru France Bleu primarul sectorului 18 al Parisului, Eric Lejoindre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.