Cel putin cinci persoane au murit intr-o explozie produsa luni la o fabrica de artificii din nord-estul Spaniei, au anuntat autoritatile, citate de agentia DPA in pagina electronica.

Alti sanse angajati ai fabricii, situata in apropierea orasului Zaragoza, au fost spitalizati, unii dintre ei avand rani grave, a declarat Gustavo Alcalde, prefectul Guvernului regional din Aragon.

Cauza deflagratiei produse la fabrica Pirotecnia Zaragozana, care este veche de 150 de ani, nu a fost stabilita pentru moment.

Explozia, care a fost auzita la o distanta de zece kilometri, in Zaragoza, a provocat panica in randul locuitorilor, care au fugit din case, a anuntat brigada de pompieri. Pompierii nu au putut intra imediat in fabrica, din cauza unei serii de explozii de mica amploare care au urmat, scrie MEDIAFAX. Potrivit site-ului companiei, la Pirotecnia Zaragozana lucreaza 40 de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.