Ministerul austriac de Interne a anuntat vineri dimineata ca peste 70 de cadavre au fost gasite in autoutilitara descoperita joi pe o autostrada in Austria.

Potrivit portalului, ministerul a anuntat vineri dimineata ca anchetatori au recuperat cadavrele in noaptea de joi spre vineri si ca acestia au confirmat ca printre victime se afla copii. Vehiculul, la bordul caruia politia a anuntat initial ca s-ar afla intre 20 si 50 de cadavre, a fost gasit parcat pe o banda de stationare, pe o autostrada din landul Burgenland, a declarat joi Hans Peter Doskozil, un purtator de cuvant al politiei, intr-o conferinta sustinuta de catre ministrul austriac de Interne Johanna Mikl-Leitner.

"Ziua de astazi (joi) este o zi neagra. Aceasta tragedie ne afecteaza profund", a declarat Mikl-Leitner joi.

"Traficantii de persoane sunt criminali. Oricine mai crede ca ei sunt niste persoane amabile care ajuta nu mai poate fi ajutat", a adaugat ea.

Autoutilitara a fost vanduta unui barbat roman care locuieste in centrul Ungariei. Politia din intreaga Europa a fost alertata si il cauta in legatura cu aceasta tragedie, scrie The Local.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.