Secretarul general al ONU Ban Ki-moon a indemnat, la Paris, "tarile din Europa si din alte parti sa dea dovada de compasiune si sa faca mai mult pentru a pune capat crizei" imigrantilor.

Ban Ki-moon, care s-a adresat presei in franceza, la sediul Ministerului francez de Externe, a estimat miercuri ca mii de imigranti "intreprind calatorii periculoase. Nu ar trebui ca la sosire sa se confrunte cu alte dificultati".

"In prezent exista mai multe persoane deplasate decat au existat vreodata de la al Doilea Razboi Mondial", a subliniat el, potrivit MEDIAFAX.

"In Siria si in alte parti, milioane de oameni fug din calea violentelor si persecutiei. Altii incearca sa scape de saracie si cauta mijloace sa traiasca demn", a continuat secretarul general al ONU. "Felicit tarile care-si manifesta solidaritatea si-i invit si pe altii, in Europa si in alte parti, sa dea dovada de compasiune si sa faca mai mult pentru a pune capat acestei crize", a indemnat Ban Ki-moon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.