Lucratorii de la metroul londonez au anuntat luni ca-si suspenda grevele prevazute pentru aceasta saptamana, relateaza AP in pagina electronica.

Doua greve de 24 de ore erau anuntate - una incepand de marti seara, iar cealalta de joi seara. Ele amenintau sa perturbe naveta aproape intreaga saptamana, scrie MEDIAFAX.

Lucratorii de la London Underground - Tube, cum ii spun londonezii - sunt blocati intr-un conflict mai vechi cu privire la unele planuri de introducere a serviciului de noapte. Sindicatul Unite, care reprezinta 400 de tehnicieni si impiegati de miscare, a anuntat ca a luat decizia de suspenda actiunile de protest ca un "gest de bunavointa", pentru a permite continuarea negocierilor.

Sindicatul Rail, Maritime and Transport a anuntat tot luni ca va suspenda, la randul sau, actiunile prevazute saptamana aceasta. Insa organizatia a amenintat ca membrii sai ar putea sa intre in greva pe 8 si 10 septembrie, in cazul in care nu se ajunge la un acord sau daca sunt introduse noile servicii de noapte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.