Indivizi inarmati au deschis focul joi, in orasul turc Istanbul, spre masina directorului unui trust de presa proguvernamental, Murat Sancak, care a reusit sa scape nevatamat, informeaza site-ul agentiei Associated Press.

Barbati inarmati au lovit cu o masina vehiculul in care se afla omul de afaceri Murat Sancak, dupa care au deschis focul, in centrul orasului Istanbul.

Murat Sancak si soferul acestuia au scapat nevatamati din atac. Autorii tentativei de asasinat au reusit sa fuga, fiind dati in urmarire de autoritati. Murat Sancak este directorul general al trustului Star Media Group, care detine cotidianul proguvernamental Star si postul tv de stiri 24.

Autoritatile turce incearca sa afle mobilul atacului, care intervine in contextul operatiunilor lansate de armata turca impotriva retelei teroriste Stat Islamic, a insurgentilor kurzi si a militantilor de extrema-stanga, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.