Un incendiu a izbucnit, luni, pe aeroportul din orasul Toulouse, in sudul Frantei, fiind afectate trei galerii tehnice ale companiei Airbus, relateaza site-ul publicatiei Ouest-France.

Incendiul a avut loc pe aeroportul Toulouse-Blagnac, situat in localitatea Blagnac, situata la periferia din nord-vest a orasului Toulouse. Potrivit autoritatilor franceze, trei galerii subterane tehnice ale companiei producatoare de avioane Airbus au fost evacuate temporar. Incendiul a fost stins in scurt timp de pompieri, fara a se inregistra victime, scrie MEDIAFAX.

"Este vorba despre un incendiu izbucnit din cauze electrice intr-o galerie subterana", a declarat o sursa din cadrul departamentului de pompieri, adaugand ca "in timpul acestui incident care a durat in jur de o ora nu au existat victime".

Un purtator de cuvant al companiei Airbus a declarat ca niciun angajat nu a fost ranit si ca personalul si-a reluat in scurt timp programul de lucru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.