Cinci persoane, membri ai aceleiasi familii, au fost arestate de autoritatile britanice, miercuri, in Londra, pentru presupuse legaturi cu teroristi, printre acestea fiind retinute si trei adolescente, informeaza BBC News online.

Potrivit Scotland Yard, cinci persoane au fost arestate miercuri in estul Londrei pentru presupuse legaturi cu membrii unor grupari teroriste. Un barbat in varsta de 51 de ani, o femeie de 53 de ani si trei adolescente cu varste de 16, 17 si respectiv 19 ani sunt membri ai aceleasi familii.

Ei au fost arestati de catre autoritatile britanice pentru ca sunt suspectati ca detin informatii importante pentru o persoana care coordoneaza sau se pregateste sa comita un act terorist. Cei cinci se afla in prezent in custodia politiei, scrie MEDIAFAX.

Barbatul a fost retinut si in baza unor suspiciuni pentru ca ar fi detinut actele de identitate false. Potrivit politiei britanice, adolescenta in varsta de 16 ani a mai fost retinuta in luna iulie pentru ca era suspectata de planificarea unui act terorist.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.