MAE ii atentioneaza pe cetatenii romani care calatoresc in Marea Britanie ca sindicatele au anuntat ca reteaua de metrou din Londra va fi inchisa pentru 24 de ore, greva urmand sa inceapa miercuri seara la ora locala 18.30 si sa continue toata ziua de joi.

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa se deplaseze in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord ca sindicatul conductorilor de metrou ASLEF a anuntat ca reteaua de metrou din Londra - London Underground - urmeaza sa fie inchisa pentru 24 de ore, dupa ce negocierile au esuat din cauza unui conflict cu privire la turele de noapte, scrie MEDIAFAX.

Greva urmeaza sa inceapa miercuri, de la ora locala 18.30 si sa continue toata ziua de joi, dupa ce trei sindicate au respins o oferta revizuita adresata personalului lor, referitor la introducerea serviciului de noapte pentru zilele de vineri si sambata, incepand cu data de 12 septembrie 2015, mentioneaza MAE.

Ministerul de Externe recomanda cetatenilor romani consultarea paginilor de Internet tfl.gov.uk/modes/tube/tube-strike si www.mae.ro.

MAE reaminteste faptul ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia "Calatoreste in siguranta" (ce poate fi descarcata gratuit din "App Store" si "Google Play"), care ofera informatii, recomandari de calatorie si posibilitatea de a fi alertati, in cazul in care apar situatii speciale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.