Doi barbati si doua femei de origine romana, acuzati de tentativa de escrocherie, au fost arestati de garzile de frontiera din departamentul francez Jura, informeaza radioteleviziunea publica din Elvetia, RTS.

Cei patru indivizi erau la bordul unei masini inmatriculate in Germania. Politia cantonala elvetiana avertizase deja cu privire la vehiculul cu pricina, ca urmare a unei tentative precedente de escrocherie in satul Courroux, dupa cum au indicat garzile de frontiera din regiunea Jura-Neuchatel.

Acestea din urma au descoperit bijuterii false ascunse intr-o punga de plastic sub bancheta din spate a vehiculului. Produsele erau "destinate pietei din Elvetia, fiind prezentate ca bijuterii de aur", au indicat autoritatile. Persoanele au fost predate autoritatilor judiciare pentru ancheta, iar marfa a fost confiscata si distrusa de catre administratia vamala, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.