China si Rusia pot depasi dificultatile cu care se confrunta printr-o cooperare mai stransa, a declarat presedintele rus, Vladimir Putin, dupa intrevederea pe care a avut-o cu omologul sau chinez, Xi Jinping, informeaza ABC News.

"Prin eforturi comune, putem depasi toate problemele cu care ne confruntam", a declarat Vladimir Putin.

Presedintele Chinei, Xi Jinping, se afla in orasul rus Ufa pentru reuniunile organizatiei statelor emergente BRICS si Grupului de cooperare de la Shanghai. "Vladimir Putin si Xi Jinping au abordat subiecte de pe agenda economica si probleme-cheie de la nivel international si regional", a comunicat Kremlinul.

Ministrul rus pentru Dezvoltarea Economica, Aleksei Uliukaev, a declarat ca tema problemelor economice ale Greciei nu va fi abordata la summitul BRICS, scrie MEDIAFAX.

Vladimir Putin s-a intalnit miercuri si cu premierul Indiei, Narendra Modi, discutand despre un posibil acord comercial intre New Delhi si Uniunea Economica Eurasiatica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.