O persoana a murit si mai multe au fost ranite, intr-o explozie produsa duminica la o uzina de armament din Muntenegru, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty in pagina electronica.

Potrivit unui comunicat al politiei, o explozie s-a produs duminica la uzina de Produse Aerospatiale si de Aparare Tara, din orasul Mojkovat, situata in nordul tarii.

Politia a precizat ca a demarat o ancheta pentru a stabili circumstantele producerii deflagratiei, fara a oferi alte detalii. Aceasta este cea de-a treia explozie inregistrata la uzina Tara de la inceputul lui 2014. In deflagratiile precedente, sapte persoane au fost ranite grav, iar anchetele au stabilit ca nu au fost respectate regulile de siguranta, scrie MEDIAFAX.

Uzina Tara produce pistoale si pusti, precum si armament pentru politie. De asemenea, uzina vinde echipament militar unor clienti din Uniunea Europeana, Statele Unite, Canada si din regiunea Balcanilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.