Peste 40 de boli pot fi tratate cu ajutorul terapiei electromagnetice, fara consum de energie si fara efecte secundare, care utilizeaza un set de dispozitive, medaliate cu aur la Salonul International de Inventica de la Geneva 2015 si la alte competitii internationale.

Metoda si dispozitivele rezonante pasive pentru stimularea electromagnetica de inalta frecventa (EM-CO-PADS) au fost medaliate cu aur la Salonul International de Inventica de la Geneva, din aprilie 2015, au obtinut Diploma 2015 Europe France Inventeurs a Federatiei Franceze a Inventatorilor, medalia de aur si Diploma de Excelenta la Salonul International de Inventica – Proinvent 2015 si Medalia de Argint ARCA a Uniunii Inventatorilor din Croatia, tot in aprilie 2015, a declarat pentru MEDIAFAX directorul general al Institutului National de Medicina Alternativa si Complementara, Corneliu Moldovan, unul dintre autorii inventiei.

EM-CO-PADS (Electromagnetic Choerent Pads) este un set de dispozitive originale destinat stimularii electromagnetice de inalta frecventa a punctelor si meridianelor de acupunctura si a altor zone electro-dermice active, fara sursa de energie externa, care se aplica direct la nivelul uneia sau mai multor zone cutanate, in scopul obtinerii unei stimulari directe (electro-magnetice) sau indirecte (termice, electrice sau de camp electromagnetic) a punctului sau a zonei cutanate active.

Dispozitivele EM-CO-PADS se comporta ca un sistem de antene de receptie si de emisie electromagnetica si ca un amplificator sau inhibitor al fenomenelor de camp proprii structurilor functionale electrodermale active, printre care si a punctelor de acupunctura, permitand astfel obtinerea unor efecte de tonifiere (stimulare) sau de dispersie (sedare), specifice acupuncturii conventionale sau stimuloterapiei. EM-CO-PADS actioneaza prin cresterea coerentei sistemului, rezonante multiple si efecte cooperative intre dispozitivele aplicate la nivel cutanat. Efectele obtinute prin plasarea setului de dispozitive in combinatii anume alese au fost cel putin comparabile si in multe cazuri net superioare ca efect terapeutic sistemelor si dispozitivelor de stimulare existente, asa cum o demonstreaza studiile clinice preliminare, controlate cu masuratori termografice, de termometrie IR, magnetometrie, masuratori electrodermale de impedanta si potential, masuratori bio-energetice in punctele JING distale si masuratori de biorezonanta magnetica cuantica, efectuate de catre autori. Efectele obtinute sunt reproductibile si lipsite de orice efect secundar.

Citeste si:
Bolile oamenilor pe care le poate face și câinele tău
Bolile oamenilor pe care le...

Printre indicatiile medicale ale dispozitivelor EM-CO-PADS sunt de terapie adjuvanta in stres, hipertensiune arteriala, tinitus, sinuzite si rinosinuzite cronice si alergice, cefaleea cronica, migrena, sindromul de suprasolicitare, spasmofilie, atacuri de panica, gastrita sau gastro-duodenita cronica, dischinezie biliara, astmul bronsic necomplicat, impotenta sau frigiditate, sindrom premenstrual, insomnie netratata in stadii incipiente, sindromul de oboseala cronica, arteriopatia obliteranta a membrelor inferioare in stadii incipiente, edemele periferice ale gleznelor, colonul iritabil, durerea cervicala, durerea dorsala, durerea lombara cronica, nevralgia cervico-brahiala, nevralgia toracala, nevralgia sciatica, torticolis, periartrita scapulo-humerala, lumbago cronic, sindromul de tunel carpian, epicondilita cotului (tenis elbow), artrite, gonartroza, coxartroza, artroza pumnului, artroze interfalangiene (mana, picior), pintenii calcaneeni, nevralgia de trigemen, pareza faciala a frigore si nevralgia oculara.

Citeste si:
Test drive Dacia Jogger Hybrid - Geneza
Test drive Dacia Jogger...

Dispozitivele se aplica de unu-patru ori pe zi, in functie de boala si de severitatea simptomelor, pe o durata intre 10 si 60 de minute. O cura de terapie adjuvanta EM-CO-PADS poate dura intre 5 si 15 zile. Cura se poate repeta dupa o pauza de minim sapte zile post-terapie.

Inventia "Set de dispozitive rezonante pasive pentru stimularea electromagnetica de inala frecventa a zonelor electro-dermice active" (EM-CO-PADS) ii are ca autori pe profesor asociat dr. Corneliu Moldovan, inginer Marian Velcea, profesor Ioan Potlog si inginer Bogdan Mihaiescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.