Liberty Parade, unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale verii, va avea loc pe 25 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn, si va provoca spectatorii si DJ-ii sa treaca la un nou nivel al performantelor in muzica electronica.

"Liberty Parade 2015: Transformarea" este show-ul care va realiza mixuri spectaculoase intre muzica electronica si cea live, care va duce spectacolul de lumini si de sunet "dincolo de orice a fost trait sau imaginat in Romania pana in prezent", se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Ca si in anii precedenti, parada Liberty Parade incepe la ora 16.00, cu patru camioane care trec prin centrul statiunilor, incepand de la Olimp, intr-o caravana a energiei, a costumelor pline de culoare si a oamenilor lipsiti de griji si de complexe.

Peste 70.000 de tineri sunt asteptati sa participe la ceea ce inseamna o manifestare a spiritului liber, intr-un maraton de peste 12 ore de muzica dance, fiecare dintre ei dovedind, ca si in anii trecuti, ca se pot transforma (coafuri, make-up, costume) in cei mai spectaculosi iubitori de muzica dance. Intrarea este libera, insa este permis accesul doar tinerilor peste 18 ani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.