Tigri, lei, un hipopotam si alte animale au evadat de la gradina zoologica din capitala georgiana, Tbilisi, in urma inundatiilor care au distrus custile, determinand autoritatile sa avertizeze locuitorii sa ramana in casele lor, duminica, relateaza AP, in pagina electronica.
Cel putin opt persoane au murit in acest dezastru, inclusiv trei angajati ai gradinii zoologice, iar zece sunt date disparute. Un hipopotam a fost incercuit intr-una dintre principalele piete ale orasului si tranchilizat, au afirmat reprezentantii gradinii zoologice. Au fost capturate si alte animale, dar nu se stie clar cate mai sunt in libertate. Mai multi ursi si lupi se numara printre animalele care au evadat din custi in timpul inundatiilor generate de ploile abundente insotite de rafale puternice de vant, scrie MEDIAFAX.

Pentru moment nu este clar daca cele opt persoane au murit din cauza inundatiilor sau a atacurilor animalelor. Gradina zoologica a precizat ca printre victime se numara Guliko Citadze, un ingrijitor care si-a pierdut un brat in urma unui atac al unui tigru, luna trecuta. Ploile abundente si rafalele de vant care au afectat Tbilisi noaptea trecuta au transformat un mic curs de apa care traverseaza orasul intr-un rau involburat. Inundatiile au avariat, de asemenea, zeci de case. Primarul capitalei, David Narmania, le-a spus jurnalistilor ca opt persoane au murit si alte zece au fost date disparute. Elicopterele survoleaza orasul, iar locuitorii au fost sfatuiti sa ramana in spatii inchise. Aproximativ 1,1 milioane de persoane locuiesc in capitala acestei foste republici sovietice.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.